Stralen en schilderen

Stralen

Als booteigenaar wil je uiteraard dat je boot er netjes geschilderd bij ligt. Om je stalen schip goed te conserveren is een goede voorbewerking van groot belang. Om er zeker van te zijn dat het verfsysteem dat word aangebracht een goede hechting heeft op het staal, is het belangrijk dat het staal schoon is. Alle vreemde materialen zoals roest, walshuid en oude verfsystemen moeten worden verwijderd.

Door het stalen oppervlak te stralen naar een reinheid van sa2,5 garanderen wij de hechting van het nieuwe verfsysteem. Doordat wij het stralen in eigen beheer doen kunnen wij altijd snel schakelen en zijn er geen lange wachttijden.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op voor de mogelijkheden.

IMG_6982.JPG

Jachtschilderwerk en coating

Schilderwerk is niet alleen het uiterlijk van je boot, maar heeft ook direct invloed op de levensduur. Een goed geschilderde en bijgehouden boot zal geen roest of corrosie vertonen, en dit zal ook invloed hebben op de waarde van de boot.

Wij hebben een team jachtschilders die zijn gespecialiseerd in het spuiten en schilderen van boten. Dankzij de jaren lange ervaring en de kennis van de producten, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

De systemen die wij gebruiken zijn:

Alexseal
Awlgrip
International
De IJssel coatings

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op voor de mogelijkheden.

DSC00498.JPG

Je boot laten stralen en/of schilderen?

Maak een afspraak

Merken

  • suzuki-logo.jpg