Onderhoud en reparatie

Onderhoud

wij verzorgen iedere vorm van onderhoud aan jouw boot of motor.

Naast onze specialisatie in Suzuki motoren hebben we kennis van alle inboard- en outboard motoren, en doen we onderhoud aan alle types motoren. Dit varieert van een kleine beurt met filters en bougies tot een volledige overhaul. Onze moderne werkplaats is helemaal uitgerust om het onderhoud schoon en veilig uit te voeren.

Na onderhoud testen wij het geleverde werk uitgebreid om zeker te weten dat jij onbezorgd weer kunt genieten op het water.

IMG_6696.JPG

Reparaties

Helaas zijn reparaties aan je boot/motor wel eens noodzakelijk,Wat er ook gebeurd is wij kunnen het weer voor je repareren. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in suzuki buitenboord motoren maar ook schade aan je polyester kunnen wij perfect repareren. Wij repareren ook op locatie, in binnen en buitenland. Voor uitgebreide reparatieverslagen, bekijk ook onze Flickr pagina via de onderstaande link.

Polyester reparaties
sa4.JPG

   

Afspraak maken voor onderhoud of schadereparatie?

Klik hier

René:

Gelukkig zijn er bedrijven die Top service hoog in het vaandel hebben staan!! We stonden vandaag om 13.30 aan de trailerhelling en de Suzuki 90 deed helemaal niets. Mark gebeld van Ribowa Bootservice; binnen een half uur was-ie on site!!! Na flink zoek werk bleek een draadje niet helemaal lekker contact te maken en heeft-ie een noodoplossing "geïmplementeerd" ... Top, onze visdag is gered. Nogmaals harstikke bedankt voor je TOP-service kerel!!

Merken

  • suzuki-logo.jpg